- Brokułowe pesto na sałatce z zielonej soczewicy
- Brokułowo-jajeczna sałatka z majonezem
- Bruschetta z cukinią i hokkaido
- Bukiet sałat z brokułami i jajkiem
- Chrupiąca ciabatta z pesto rosso
- Chrupiące grzanki czosnkowe
- Chrupiące grzanki z kremowym kozim serem
- Chrupiące czosnkowe grzanki z włoską oliwą
- Chrupiąca sałatka z białej kapusty z koperkiem
- Chrupiąca surówka z sałaty lodowej
- Ciecierzyca z kalafiorem w pomidorach
- Cukinia zapiekana z pomidorową passatą
- Drożdżowe pierożki z kapustą i pieczarkami
- Focaccia z czarnuszką i majerankiem
- Focaccia z czarnuszką, majerankiem i oregano
- Frittata z cukinią i oregano
- Frittata z kalafiorem, cukinią i czosnkiem
- Gofry z kakaową bitą śmietaną i z cukrem pudrem
- Gofry z malinami i bitą śmietaną
- Grillowane kanapki razowe w dwóch wersjach
- Kasza pęczak z polędwiczką, cieciorką i papryką
- Koktajl jeżynowy
- Koktajl truskawkowy
- Oscypkowe miseczki wypełnione rukolą, suszonymi pomidorami i włoskimi orzechami
- Papryki faszerowane kuskusem z pomidorami
- Pieczone pierożki z ciasta na focaccie z kuskusem i kurczakiem
- Pierożki z kurczakiem, cukinią i pomidorem z dodatkiem natki i czosnku
- Sałatka z grillowanej cukinii z mozzarellą i pomidorkami cherry
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka z kaszy gryczanej z bobem
- Sałatka z kaszy gryczanej z rukolą, oliwkami i czerwoną cebulą
- Sałatka z kaszy gryczanej z kukurydzą i kalafiorem
- Sałatka z kaszy jęczmiennej z chrupiącymi warzywami
- Sałatka z kolorowych warzyw, bogactwo lata
- Sałatka z kukurydzy z pomidorami i natką pietruszki
- Sałatka z kukurydzą i kalafiorem
- Sałatka z ogórków małosolonych
- Sałatka z pomidorków ze szczypiorkiem
- Sałatka z rukoli z cieciorką, czerwona cebulą i czarnymi oliwkami
- Sałatka z soczewicy i cukinii
- Semifreddo jagodowo-truskawkowe
- Ser pleśniowy le Coutances podany z bukietem sałat
- Serek Capri czosnkowo-koperkowy z papryką
- Sorbet truskawkowy
- Spaghetti ze szpinakiem i grana padano
- Surówka z dyni z cukinią, papryką i jabłkiem
- Surówka z kiszonej kapusty z koperkiem
- Surówka z kiszonej kapusty
- Surówka z z kiszonej kapusty z czerwoną cebuląTarta z ciasta francuskiego z cukinią
- Truskawkowe semifreddo z jagodami i sosem owocowym podane z malinami
- Tarta z cukinią, brokułami i sezamem
- Tarta z ciasta francuskiego z cukinią i czerwoną cebulą
- Zielone babeczki z pecorino
- Zielona soczewica w pomidorach pelati
- Ziemniaczana sałatka z bobem i świeżymi ziołami
- Ziołowy makaron omlecikowy z kiełbaską peperoni
2015/01/14
56 przepisów czyli Karnawał z Moją smaczną kuchnią!
Przygotowałam dla Was karnawałowe dania, inspirowane smakami całego świata, łącznie 56 pomysłów.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz