- 1/2 główki białej kapusty
- 3 duże pomidory
- kubek jogurtu
- sól, pieprz do smaku
Przygotowanie:
- Z kapusty odrywamy zewnętrzne liście, odcinamy twardą część i szatkujemy, pomidory kroimy w kostkę, a natkę siekamy.
- Wszystkie składniki przekładamy do miski, dodajemy jogurt wymieszany wcześniej z solą i pieprzem, mieszamy.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisA3d1dFbUNbegOI4Xu73do7Dh1_AmLL6yHUBK4KW_pnzY84PXbgBX9w5CX-ppr-Ls3l3eiqA-28uXEcDhsNPFD6W9Up9u4BQRtIWN4plc9M4YGm3cUcoYZ6kA7Gt7AHCfJTezAX4XIedp/s1600-rw/ubranka+118.jpg)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz