wtorek, 28 sierpnia 2018

Chlebki z patelni z warzywami

Przepis na chlebki z patelni już znacie, pora na kolejne inspiracje. Tym razem propozycja na kolorowe chlebki z patelni z ulubionymi warzywami. Jakie to było dobre! 

Chlebki ponacinałam tak, aby powstała kieszonka, do której włożyłam świeże liście sałaty, rzodkiewki i pomidorki koktajlowe, oprószyłam suszonymi ziołami i śniadanie gotowe! Zapiszcie sobie ten przepis, przyda się, bo Rok Szkolny tuż tuż!



Chlebki z patelni z warzywami



Chlebki z patelni z warzywami

Składniki:
  • przepis na chlebki z patelni
  • kilka rzodkiewek
  • kilka pomidorków koktajlowych
  • kilka listków sałaty
  • sól do smaku

Przygotowanie:
  • Chlebki z patelni przekrawamy tak, aby powstała kieszonka.
  • Rzodkiewki i pomidorki kroimy na plasterki.
  • Sałatą myjemy i osuszamy.
  • Do każdej kieszonki wkładamy listek sałaty, plasterki pomidorka koktajlowego i rzodkiewki.
  • Doprawiamy do smaku.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...