Tym razem miałam okazję brać udział w warsztatach kulinarnych z marką Russell Hobbs i Cynamon Sztuka Gotowania. Cieszę się, że coraz więcej "dzieje się" w Katowicach.
Przygotowaliśmy łącznie w ciągu czterech godzin cztery dania w ramach Wigilii w stylu fusion:
Przygotowaliśmy łącznie w ciągu czterech godzin cztery dania w ramach Wigilii w stylu fusion:
- Matjas holenderski na chrupiącej sałatce z kopru włoskiego i orzechów włoskich z pomidorkami koktajlowymi w koszyczku z papieru ryżowego
- Zupa piernikowa z suszonymi figami i migdałami aromatyzowana piwem Guinness i słodką śmietanką
- Szaszłyk z karpia z suszonymi śliwkami na carpaccio z octem winnym i goździkami z selerowym puree z mango
- Świąteczne makówki
Ale jesteś szybka :*
OdpowiedzUsuńBuraków smak pamiętać będę długo :)
:) najlepiej relacje z wydarzeń pisze się "na gorąco", pozdrowienia :)
UsuńBuraki były obłędne. Zrobiłam je ostatnio na niedzielny obiad + puree selerowe z mango. Tylko zamiast karpia podałam schab ze śliwką. Obłędne. Pozdrawiam.
OdpowiedzUsuń