Zapraszam Was dzisiaj na prawdziwą serową ucztę. Jest serek Capri, mozzarella, feta, grana padano, parmezan, pecorino, oscypek i sery pleśniowe... Zobaczcie z czym warto łączyć ulubione sery, jestem przekonana, że każdy znajdzie coś dla siebie!
Chrupiąca ciabatta z pesto rosso, serem Capri i pomidorkami z dodatkiem
- Cukinia zapiekana z pomidorową passatą i mozzarellą
- Duszone warzywa z włoskim serem mozzarella
- Dynia zapiekana z cukinią i serowymi grzankami
- Frittata z cukinią i oregano z dodatkiem żółtego sera
- Grillowane kanapki razowe w dwóch wersjach z pomidorem, papryką i oregano
- Makaron orzo z liśćmi szpinaku i serem feta
- Makaron ze szpinakiem,czosnkiem i serem
- Makaron razowy w natce pietruszki z białą fasolą
- Makaron z soczewicą i mozzarellą w brokułowym pesto
- Oscypkowe miseczki wypełnione rukolą, suszonymi pomidorami i włoskimi orzechami
- Ravioli z semoliny z ricottą, cukinią i suszonymi ziołami skropione oliwą z oliwek z białych trufli
- Sałatka z grillowanej cukinii z mozzarellą i pomidorkami cherry
- Ser pleśniowy le Coutances podany z bukietem sałat i pomidorkami cherry z dodatkiem malinowego dressingu
- Serek Capri czosnkowo-koperkowy z papryką, rzodkiewką i ogórkiem zielonym idealny z chrupkim pieczywem
- Spaghetti ze szpinakiem i grana padano
- Świderki z salami,cukinią i grana padano
- Tarta z cukinią, brokułami i sezamem
- Zielone babeczki z pecorino
- Brokułowe pesto na sałatce z zielonej soczewicy, mozzarelli i pomidorków
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz