tag:blogger.com,1999:blog-6878180820249553148.post5200284750868416462..comments2024-03-26T23:09:32.006+01:00Comments on Moja smaczna kuchnia I blog kulinarny: Mus jabłkowy z orzechami włoskimiMoja smaczna kuchniahttp://www.blogger.com/profile/08232231953147145655noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6878180820249553148.post-90721411128634443522016-03-29T13:02:42.780+02:002016-03-29T13:02:42.780+02:00porcja z przepisu została wykorzystana w ciągu jed...porcja z przepisu została wykorzystana w ciągu jednego dnia, więc nie potrafię powiedzieć ile wytrzyma w lodówce ;)<br />Taki mus, ale bez orzechów można pasteryzować, dopiero potem, przed wykorzystaniem dodać orzechy lub inne dodatki i przyprawy :)Moja smaczna kuchniahttps://www.blogger.com/profile/08232231953147145655noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6878180820249553148.post-35473201702334974102016-03-29T12:22:57.943+02:002016-03-29T12:22:57.943+02:00a przechowywać gdzie i czas,w lodówce? i ile wytrz...a przechowywać gdzie i czas,w lodówce? i ile wytrzyma np.w słoiczku?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6878180820249553148.post-65445961547544781342016-03-29T12:18:41.929+02:002016-03-29T12:18:41.929+02:00dzięki :)dzięki :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6878180820249553148.post-24931631135610008172016-03-29T11:23:02.053+02:002016-03-29T11:23:02.053+02:00wody tyle, aby pokryła dno garnka, chodzi o to, ab...wody tyle, aby pokryła dno garnka, chodzi o to, aby jabłka się przypaliły się, cukru zaś do smaku, wedle preferencji i w zależności od tego jak słodkie są jabłka :)Moja smaczna kuchniahttps://www.blogger.com/profile/08232231953147145655noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6878180820249553148.post-61355619658510796392016-03-29T10:03:02.927+02:002016-03-29T10:03:02.927+02:00a ile cukru i wody?a ile cukru i wody?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6878180820249553148.post-54068038465190319992016-03-07T21:50:30.329+01:002016-03-07T21:50:30.329+01:00Wspaniały! Do szarlotki, nalesników, omletów, owsi...Wspaniały! Do szarlotki, nalesników, omletów, owsianki... mniam!Natury Fankihttp://naturyfanki.plnoreply@blogger.com